header-img

POP-UP PoepPaleis voor Scholen en Bedrijven

Ja wij willen ook graag dat het POP-UP PoepPaleis naar ons toe komt!

Het POP-UP PoepPaleis is een minimuseum dat in een zeecontainer door het land reist. De installatie is ontworpen voor kinderen, maar is ook voor volwassenen leuk, leerzaam en verrassend.

De kunstzinnige installatie is ontwikkeld door vormgevers van Atelier Remy&Veenhuizen. “Design is a process of organic growth. With the world as our koolkit.” Zij hebben hun blik gericht op het onzichtbare: de spijsvertering. Lees hier meer over de ontwerpers.
Het POP-UP PoepPaleis is een 20 ft high cube zeecontainer die op lokatie buiten of in een grote (fabrieks)hal opengeklapt kan worden.

Voor scholen, ziekenhuizen en festivals
Het POP-UP PoepPaleis is educatie, informatie, kunst en amusement tegelijkertijd. Je kunt het een educatieve opstellling noemen, of een kunstzinnig uitklapmuseum. Maar het is ook een interactieve expositie of een uitdagende doe-attractie. Kortom, het POP-UP PoepPaleis is aantrekkelijk voor meerdere doelgroepen. Ben je reuze nieuwsgierig geworden en wil je dat het POP-UP PoepPaleis bij jouw organisatie, ziekenhuis, school of festival aansluit? Dat kan! We praten graag verder over jullie wensen en de mogelijkheden. Neem je contact met ons op?

Lesbrief voor scholen, voor docenten

Download hier de Lesbrief bij bezoek aan het POP-UP PoepPaleis.

Voor bedrijven
Ook voor bedrijven biedt het POP-UP PoepPaleis creatieve mogelijkheden. Het POP-UP PoepPaleis leent zich uitstekend voor leuke en unieke personeelsactiviteiten. Wij praten graag verder over hoe we er een gedenkwaardig en effectief personeels-event van kunnen maken. Of hoe we het kunnen inpassen in uw jaarthema of businessaanpak. De parallellen tussen een goede spijsvertering en goede bedrijfsvoering zien wij wel voor ons!
Het POP-UP PoepPaleis wil de komende 3 jaar op zo’n 20 lokaties per jaar neerstrijken en zo tienduizenden contacten realiseren. Wij komen in contact met een doelgroep die wellicht voor jouw bedrijf heel interessant is.
Neem hier contact met ons op om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken. Tot ziens!

tessie@poeppaleis.nl/ 06-12466225