header-img

U CREATE

Het PoepPaleis wil praten over poep makkelijker maken. Dat doet ze per 2017 samen met diverse partners. Het PoepPaleis is blij dat U CREATE een van die partners is. Zo wordt kennis, communicatie en creativiteit ingezet voor een betere gezondheid. De partners ondersteunen het PoepPaleis vanwege de vrolijke, creatieve en laagdrempelige manier waarop het PoepPaleis een lastig onderwerp met kinderen bespreekbaar maakt. Aandacht voor de spijsvertering en het eigen lichaam op jonge leeftijd werkt een gezonde leefstijl in de hand. Met de kinderen worden ook de volwassenen om hen heen bereikt.

Over UCREATE: U CREATE is een Centre of Expertise voor de Creatieve Industrie, met een focus op de crossover met Zorg en Welzijn.

Zij verbinden publieke en private partijen binnen het sterk groeiende netwerk via innovatie-, kennis- en talentprogramma’s.

U CREATE is een initiatief van de Hogeschool Utrecht en de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, in samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Utrecht, Rabobank en Ordina.

Voor meer informatie zie www.ucreate-weconnect.nl