header-img

Utrecht

Zaterdag 17 maart organiseert de Vereniging ziekte van Hirschsprung haar landelijke contactdag in Utrecht. Om het extra leuk te maken voor haar leden nodigt zij het POP-UP PoepPaleis uit bij het Spoorwegmuseum.

’s Ochtends is het PoepPaleis voor de kinderen van de stichting gereserveerd. ‘s Middags is het PoepPaleis ook door anderen te bezoeken. Het POP-UP PoepPaleis is een minimuseum in een gepimpte zeecontainer. Het laat kinderen op een vrolijke en creatieve manier meemaken hoe eten door de spijsvertering gaat en eindigt in poep. Hoe ziet het eruit en wat betekent het? Op de PoepPoster staat welke vormen goed zijn en welke niet. Na een bezoekje aan het POP-UP PoepPaleis trek je nooit zomaar meer door!

Kinderen kunnen ook zelf creatief aan de slag met glitterdrollen maken, een kleurplaat kleuren, de PoepPaleisquiz doen, op de foto met de mega gouden drol en op de muur schrijven. En ze krijgen een mooie PoepPoster mee om thuis op de wc op te hangen.

Waar: Spoorwegmuseum, Maliebaanstation 16, Utrecht

Wanneer: zaterdag 17 maart van 13.00-17.00 uur

Zie de site voor meer informatie over patiëntenvereniging, het programma van de landelijke contactdag en meer over de ziekte van Hirschsprung.

Open voor publiek: van 13.00- 17.00 uur*

*Leden van de vereniging Ziekte van Hirschsprung hebben voorrang.